Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem v horní části stránek.

 

Potřebujete poradit,

máte dotaz?

telefon, WhatsApp, Viber:

00420 775 169 744

afronatur@gmail.com

info@afronatur.cz

 Připojte se k nám na fcb

 

   

 

 

RECENZE ZÁKAZNÍKŮ

V loňském roce 2017 jsem zakoupila 2 páry obuvi u firmy Afronatur. Jeden pár bot pro mně a druhý pár pro manžela. Dámské boty jsou zhotoveny z hroší kůže a pánské jsou kombinace buvola a impaly.  Oba páry bot jsme používali v náročných podmínkách za každého počasí a obstály na výbornou. Obuv je pohodlná, prodyšná a  odpovídá naším představám použití pro horskou turistiku i lov. Jsme velmi spokojeni a určitě to nebyl poslední nákup u této firmy. Děkujeme. Jindřiška a Vašek L.

 

VÍCE RECENZÍ......

                                                                 

               




VŠE O NÁKUPU » OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Provozovatel internetového obchodu Afronatur.cz je společnost  Afro-onzi Leather s.r.o. se sídlem:

Jihlavská 3601,580 01 Havlíčkův Brod, Spisová značka: C 33677 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, ICO: 03028534 tímto prohlašuje, že při nakládání s osobními údaji kupujícího bude postupovat v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje o kupujícím budou shromažďovány a zpracovávány prodávajícím prostřednictvím zabezpečené elektronické databáze tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití, a to výhradně za účelem:

  • splnění předmětu smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím

  • nabízení dalšího obchodu nebo služeb kupujícímu

Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu, údaje budou využívány pouze za účelem nabízení obchodu a služeb, a také vpřípadech, kdy to vyžadují zvláštní právní předpisy.

Prodávající shromažďuje zejména následující údaje nutné pro úspěšné dovršení kupní smlouvy a dodání zboží: jména a příjmení, adresu kupujícího, dodací adresu, telefonní číslo, e-mailovou adresu.

Kupující má právo kdykoli písemně požádat prodávajícího, aby jeho osobní údaje vhodným způsobem vymazal ze své evidence nebo provedl požadovanou změnu ve struktuře osobních údajů kupujícího.