Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem v horní části stránek.

 

Potřebujete poradit,

máte dotaz?

telefon, WhatsApp, Viber:

00420 775 169 744

afronatur@gmail.com

info@afronatur.cz

 Připojte se k nám na fcb

 

   

 

 

RECENZE ZÁKAZNÍKŮ

V loňském roce 2017 jsem zakoupila 2 páry obuvi u firmy Afronatur. Jeden pár bot pro mně a druhý pár pro manžela. Dámské boty jsou zhotoveny z hroší kůže a pánské jsou kombinace buvola a impaly.  Oba páry bot jsme používali v náročných podmínkách za každého počasí a obstály na výbornou. Obuv je pohodlná, prodyšná a  odpovídá naším představám použití pro horskou turistiku i lov. Jsme velmi spokojeni a určitě to nebyl poslední nákup u této firmy. Děkujeme. Jindřiška a Vašek L.

 

VÍCE RECENZÍ......

                                                                 

               




Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Společnost Afro-onzi Leather s.r.o., se sídlem Jihlavská 3601, IČ 03028534, Spisová značka: C 33677 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, provozovatel internetových stránek www.afronatur.cz a www.afronatur-cestovani.cz a majitel značky Afronatur) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Společnost Afro-onzi Leather s.r.o., se sídlem Jihlavská 3601, IČ 03028534, Spisová značka: C 33677 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, provozovatel internetových stránek www.afronatur.cz a www.afronatur-cestovani.cz (dále jen „prodávající“ a majitel značky Afronatur) za účelem zlepšování svých služeb vůči svým návštěvníkům, klientům svých webových stránek 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů